Social medier för Riksteaterns eldsjälar

Idag reser teatervänner från Södermanland och Uppland för att stråla samman med sina stockholmskamrater på Riksteaternas högkvarter i Hallunda. Här får jag möta dem för att berätta om hur jag tänker mig att sociala medier skulle kunna användas av dessa eldsjälar för att berätta om teater, så att ännu fler människor väljer att komma på på riksteaterns föreställningar: i Enköping, Tierp, Nyköping och många fler platser.

Se här hur Riksteatern presenterar dagen.

Och titta på den presentation jag använde som ledstång för mitt bidrag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>