Häftstift vill man inte ha i fötterna

Faktum är att det gör ont bara jag tänker på ett häftstift i foten. Man är väl en känslig typ. Så tala inte med mig om saken. Ännu mindre om en spik i foten.

Men Pinterest tycker jag om. Med digitala anslagstavlor riskerar jag inte mina pins hamnar på fel ställe. Det är avkopplande och underhållande att titta på vad andra delar med sig av. Och jag har skapat några egna anslagstavlor på Pinterest.

Ganska snart efter att jag skapat mitt eget konto på Pinterest, så förstod jag att det här är en webbtjänst som jag har nytta av i mitt arbete. Och jag kan rekommendera flera av mina uppdragsgivare att lägga Pinterest till sin bukett av kanaler.

Pinterest hjälper mig i min omvärldsbevakning och ger mig idéer. En av mina anslagstavlor handlar om Infografik. Det har på kort till blivit en nätt samling, som jag kan gå tillbaka till. Det är praktiskt och smidigt på alla sätt och vis.

Jag vill bli bättre på att samla och dela omslag på läsvärda eller vackra böcker. Helst vill jag nåla upp de volymer som är delmängden av båda kategorierna.

En ”jobbtavla” som ska växa under 2014 handlar om att vara förtroendevald medarbetare i Svenska Kyrkan.

Tavlan med glasögonbågar borde växa till sig vad det lider. För Jag behöver inom en relativt snar framtid något nytt att sätta på näsan.

 

 

This entry was posted in böcker, infografik and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>